Dreams come true…

Op je 50e je 1e gevecht in de ring !

Toen ik jonger was, kwam het er niet van. Alhoewel ik er een paar keer dicht bij was, maar tgv blessures en andere omstandigheden lukte het maar niet.

 En nu ik alweer jaren regelmatig train en  bij gelegenheid nieuwe talenten aanmoedig bij hun wedstrijden, ging het toch kriebelen bij me.  Als ik hun zenuwen zag en geploeter, het harde werken voor en tijdens de wedstrijd, kreeg ik het gevoel wat gemist te hebben.

Uiteindelijk het besluit genomen en duurde het nog 8 maanden voordat er een gelijkwaardige tegenstander was gevonden (Gideon Koopman van Tony’s gym)

Een onvergetelijke ervaring, in de kleedkamer ingezwachteld worden, het wachten, zenuwachtig zijn, de spanning voelen, de ring in stappen en beseffen dat het nu ECHT ging gebeuren…. ik verloor de wedstrijd maar overwon zoveel.

Het voelt alsof je in een andere dimensie stapt, je zintuigen super scherp, elke vezel in je lijf voel je. Geweldig !

Mijn tegenstander deed het supergoed en ging vanaf het 1e moment helemaal los, ik liep gelijk achter de feiten aan en kwam daardoor niet toe aan mijn eigen spel.

Maar ondanks dat, ik genoot met volle teugen en ga zeker nog een keer de ring in!

Zou je dit ook 1 keer in je leven willen ervaren ?

Gepubliceerd door kickboksfit

Personal & small group Kickboks trainer

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: